TRAVEL INSURANCE

media_1632149684

CLASS - klase u avionu

FIRST CLASS – U prve klase, što je najbolji.
Putnici ove klase su postavljeni na početku aviona, imaju veća i udobna sjedala, bolji kvalitet usluge (hrane, pića), prije leta se mogu opustiti u posebnim prostorijama na aerodromima predviđenim za ovu klasu,
i kada se mijenja aviona na dalje destinacije, ne može priuštiti da osvježiti u kadi, istuširati, presvući … Ovaj razred imaju samo neke avio kompanije.

BUSINESS CLASS - biznis klasa

U nekim aviokompanije, kada ne postoji prvi razred ovo je najbolja klasa. Ide isti kvalitet usluga, kao i prve klase, i aviokompanije ovisi o nivou te kvalitete.

ECONOMY CLASS - ekonomska klasa

Predstavlja se najčešće koriste klase.
Kvalitet usluga u ovoj klasi mogu varirati ovisno o aviokompanije, ali ne mogu odstupati od propisanih standarda. Za razliku od prve i biznis klase, usluga ekonomske klase nije omogućen luksuz posebnih prostorija prije leta,
i u tranzitu. U skladu sa servisa, cijena karte u ekonomskoj klasi je najniža.

Call Now ButtonCall Now

Privacy Preference Center

Koristimo kolačiće

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisnickog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.

Što je kolačić?
Kolačić je informacija spremljena na Vaše racunalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obicno spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogucava stranici da prikaže informacije prilagodene Vašim potrebama.
Kolačići mogu spremati širok raspon informacija. Ipak, sve informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogucite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste omogucili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem racunalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti postavke internetskog preglednika tako da sami odaberete hocete li odobriti spremanje kolačića, da automatski pri zatvaranju internetskog preglednika obrišete spremljene kolačiće i slicno.

Kako onemoguciti kolačiće?
Iskljucivanjem kolačića odlucujete da li hocete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem racunalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.
Ako onemogucite kolačiće, necete moci koristiti neke od funkcionalnosti na našim web stranicama.

Kakve kolačiće koriste naše stranice i zašto?
Naše stranice koristi kolačiće s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vam omogucile bolje korisnicko iskustvo. Kolačići se koriste za pamcenje korisnickih podataka i postavki.

Kakvi još kolačići postoje na našim stranicama?
Postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići postavljeni su za normalno funkcioniranje odredenih mogucnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogucujemo kolačiće društvenih mreža (Facebook), servisa za mjerenje posjecenosti (Google Analytics i Gemius Audience) te oglašivackih mreža poput Google AdSensea.

Dodatne informacije
Trenutno postoji nekoliko web-stranica za iskljucivanje pohranjivanja kolačića za razlicite servise. Više informacija možete saznati na sljedecim poveznicama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.eu/
http://www.aboutads.info/choices/