travel bih jeftine avio karte jeftine zrakoplovne karte

RAZNE INFORMACIJE

najjeftinije avio karte iz amerike   .
Kucni ljubimci

Vaši kućni ljubimci mogu letjeti s tobom, osim ako zabranjeno od strane države u kojima se prevoze. Ovisno o njihovoj težini, može se izvršiti u putničkoj kabini ili u prtljažniku zrakoplova, u odgovarajuću posudu i određenim uvjetima. Sva potrebna dokumentacija za vašeg ljubimca ćete naučiti iz vašeg avionske ..

CHECK MY TRIP provjera avio karte

CHECK MY TRIPAko imate pristup Internetu, status vaše rezervacije, možete provjeriti na web stranici www.checkmytrip.com. Potrebno je da sa svojim itinerer Proctor rezervaciju kod i da je u prvom polju koji će se pojaviti na pomenutom sajtu unesete taj kod i prezime u drugom. Rezervacija Kod je alfanumerički dužine 6 znakova. Na taj način ćete dobiti detaljne informacije o vašem letu i status Vaše rezervacije, možete izravno ispisati ili prenositi informacije putem e-maila.

E-TICKET avionske karte

E-TICKET Praćenje novih tehnologija u svijetu i avio industriji je modernizirana svoju “ticketing” i potpuno (osim par izuzetaka) ukinula tiskanje papira avionske karte. Ulaznica postoji u elektronskom formatu na rezervacije sistem za aviokompanije i postupak check-in “check in” trebate samo pasoš. (Da bi se olakšala procedura za kontrolu i mi ćemo e-karta je poslao e-mail). Pomoću ovog sistema, direktan kontakt sa klijentom je opcionalno i karte se mogu izdati i poslati na bilo koje mjesto u svijetu u samo nekoliko minuta.

Osobe sa invaliditetom

Treba vam pomoć sa aerodroma ne možete hodati .
Avio karta će se pobrinuti da bih mogao dobiti na svoj
Destinacije Sa osmijehom na licu

Obroci po posebnoj narudzbi

Putnici koji su za vjerske, zdravlje ili bilo kojeg drugog razloga ne smije jesti hranu koja se nudi u doba godine, aviokompanije nude izbor posebnih jela, kao što su ishrana, vegetarijanac, muslimanski Hallal, indijska, košer, hranu za dojenčad ili djecu. Rezervirati obrok posebnim kako je potrebno pitati za vrijeme kupovine avionske karte u našoj turističkoj agenciji.

Call Now ButtonCall Now