travel bih jeftine avio karte jeftine zrakoplovne karte

RAZNE INFORMACIJE

najjeftinije avio karte iz amerike   .
Kucni ljubimci

Vaši kućni ljubimci mogu letjeti s tobom, osim ako zabranjeno od strane države u kojima se prevoze. Ovisno o njihovoj težini, može se izvršiti u putničkoj kabini ili u prtljažniku zrakoplova, u odgovarajuću posudu i određenim uvjetima. Sva potrebna dokumentacija za vašeg ljubimca ćete naučiti iz vašeg avionske ..

CHECK MY TRIP provjera avio karte

CHECK MY TRIPAko imate pristup Internetu, status vaše rezervacije, možete provjeriti na web stranici www.checkmytrip.com. Potrebno je da sa svojim itinerer Proctor rezervaciju kod i da je u prvom polju koji će se pojaviti na pomenutom sajtu unesete taj kod i prezime u drugom. Rezervacija Kod je alfanumerički dužine 6 znakova. Na taj način ćete dobiti detaljne informacije o vašem letu i status Vaše rezervacije, možete izravno ispisati ili prenositi informacije putem e-maila.

E-TICKET avionske karte

E-TICKET Praćenje novih tehnologija u svijetu i avio industriji je modernizirana svoju “ticketing” i potpuno (osim par izuzetaka) ukinula tiskanje papira avionske karte. Ulaznica postoji u elektronskom formatu na rezervacije sistem za aviokompanije i postupak check-in “check in” trebate samo pasoš. (Da bi se olakšala procedura za kontrolu i mi ćemo e-karta je poslao e-mail). Pomoću ovog sistema, direktan kontakt sa klijentom je opcionalno i karte se mogu izdati i poslati na bilo koje mjesto u svijetu u samo nekoliko minuta.

Osobe sa invaliditetom

Treba vam pomoć sa aerodroma ne možete hodati .
Avio karta će se pobrinuti da bih mogao dobiti na svoj
Destinacije Sa osmijehom na licu

Obroci po posebnoj narudzbi

Putnici koji su za vjerske, zdravlje ili bilo kojeg drugog razloga ne smije jesti hranu koja se nudi u doba godine, aviokompanije nude izbor posebnih jela, kao što su ishrana, vegetarijanac, muslimanski Hallal, indijska, košer, hranu za dojenčad ili djecu. Rezervirati obrok posebnim kako je potrebno pitati za vrijeme kupovine avionske karte u našoj turističkoj agenciji.

Call Now ButtonCall Now

Privacy Preference Center

Koristimo kolačiće

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisnickog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.

Što je kolačić?
Kolačić je informacija spremljena na Vaše racunalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obicno spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogucava stranici da prikaže informacije prilagodene Vašim potrebama.
Kolačići mogu spremati širok raspon informacija. Ipak, sve informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogucite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste omogucili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem racunalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti postavke internetskog preglednika tako da sami odaberete hocete li odobriti spremanje kolačića, da automatski pri zatvaranju internetskog preglednika obrišete spremljene kolačiće i slicno.

Kako onemoguciti kolačiće?
Iskljucivanjem kolačića odlucujete da li hocete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem racunalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.
Ako onemogucite kolačiće, necete moci koristiti neke od funkcionalnosti na našim web stranicama.

Kakve kolačiće koriste naše stranice i zašto?
Naše stranice koristi kolačiće s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vam omogucile bolje korisnicko iskustvo. Kolačići se koriste za pamcenje korisnickih podataka i postavki.

Kakvi još kolačići postoje na našim stranicama?
Postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići postavljeni su za normalno funkcioniranje odredenih mogucnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogucujemo kolačiće društvenih mreža (Facebook), servisa za mjerenje posjecenosti (Google Analytics i Gemius Audience) te oglašivackih mreža poput Google AdSensea.

Dodatne informacije
Trenutno postoji nekoliko web-stranica za iskljucivanje pohranjivanja kolačića za razlicite servise. Više informacija možete saznati na sljedecim poveznicama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.eu/
http://www.aboutads.info/choices/