TravelBiH.com | avio karte zagreb | jeftine avio karte zagreb | Avio Letovi

avio karte Zagreb

Jeftini letovi i avio karte Zagreb | Croatia Airlines – Croatia Zagreb (ZAG)
Najjeftinije avio karte Zagreb, Croatia (ZAG) Nazovite nas

Zagreb
shadow

Zagreb
Hrvatska je poznata turistička zemlja koja se uglavnom veže za prekrasnu jadransku obalu sa brojnim otocima. Međutim, Hrvatska zapravo ima puno više odličnih destinacija koje ne podrazumijevaju samo more i plaže, a glavni grad Zagreb je najbolji primjer za to. Hrvatska prijestolnica je zaista posebna čak i u okvirima same države, najviše zbog specifičnog izgleda ali i običaja stanovnika koje ostali građani Hrvatske nazivaju Purgerima. Grade je smješten duž obala rijeke Save na jednoj, te uz obronke planine Medvednice na drugoj strani. Historijsko središte Hrvatske danas je dinamična metropola sa brojnim sadržajima koji privlače turiste iz cijeloga svijeta, a Zagreb je ujedno i jedini pravi rival ostalim hrvatskim turističkim središtima smještenim uglavnom uz obalu Jadranskog mora.
Dašak srednje Evrope na Balkanu

Zagreb je veliki grad i središte političkog, privrednog, kulturnog i vjerskog života u cijeloj Hrvatskoj ali i šire, a skoro je pa nemoguće nabrojati sve atrakcije koje bi trebalo vidjeti prilikom posjete ovoj modernoj balkanskoj metropoli. Posjeta središnjem, historijskom dijelu grada na trenutak će vam dati osjećaj da se nalazite u Beču, Pragu ili nekoj drugoj srednjoevropskoj metropoli. To i nije iznenađenje jer se Zagreb geografski nalazi na Balkanu, ali duhom i arhitekturom u potpunosti je povezan sa gradovima iz srednje Evrope. Šetnja Štrosmajerovom ulicom, ispunjenom brojnim muzičarima, umjetnicima i brojnim zabavljačima, ali i prodavačima različitih gurmanskih specijaliteta, pića i suvenira uljepšati će vam ionako fenomenalno iskustvo posjete Zagrebu. Očaravajuća Kamena Vrata sa svojim ornamentima i bogatim ukrasima biće ulaznica u svijet zagrebačkog turističkog iskustva, ali i priprema za najvažniju atrakciju u gradu – zagrebačku Katedralu. Maksimirski park je odlično mjesto za popodnevnu šetnju, a za ljubitelje vodenih aktivnosti odlazak na čuvenu gradsko jezero Jarun biće definitivno pun pogodak. Zagreb je središte brojnih muzeja i galerija, ali i najljepšeg groblja u Evropi, Mirogoja, koje je samo po sebi značajan povijesni spomenik.
Grad boema
Noćni provodi u Zagrebu su zaista specifičan doživljaj, prvenstveno zbog brojnih sadržaja i fenomenalnih lokacija koje vam stoje na raspolaganju. Ono što se nikako ne smije propustiti prilikom dolaska u Zagreb je posjeta Gradskoj kafani u kojoj, osim velikog izbora pića, možete doživjeti stvarni, autentični dašak Zagreba. Ipak, najveći broj kafića, barova i restorana je skoncentrisan oko dva gradska trga – Cvijetnog i Trga Bana Josipa Jelačića. Središte čitavog društvenog života u gradu upravo su već pomenuti trgovi, gdje također možete pronaći veliki broj restorana sa domaćim ili internacionalnim specijalitetima koji će vam dati potrebnu energiju za predstojeće avanture. U Zagrebu se konstantno odvijaju i brojni kulturni i muzički događaji, na kojima učešće uzimaju domaće i strane zvijezde, a ono što vam sigurno možemo obećati je fenomenalan provod uz koji vam nikada neće biti dopsadno.
Sve u svemu, Zagreb je odlično mjesto za zabavu i kvalitetan odmor, a ni odlazak u ovaj fenomenalni grad nije nemoguće, naročito zbog mogućnosti kupovine jeftinih avionskih karti. Uz www.travelbih.com moguće je rezervisati avio karte po pristupačnim cijenama i to u oba pravca, tako da Zagreb nikada nije bio bliži!

Share the Post

Call Now ButtonCall Now